Projecten

Referenties

GreenTree Properties

Op 26 maart 2024 is de herontwikkeling gestart van het kantoorgebouw aan de Hessenbergweg in Amsterdam tot een multifunctioneel gebouw met twee woontorens, een kantoortoren, supermarkt, kinderdagverblijf en overige commerciële ruimte met een ondergelegen parkeergarage. Hemwood adviseerde in dit traject op alle omgevingsrecht aspecten, de nieuwe erfpacht afspraken, de gehele goederenrechtelijke splitsingsstructuur en zorgde voor alle contracten met de (toekomstige) beleggers. Een langdurig intensief traject dat dankzij een goede samenwerking met alle betrokkenen de dag voor start sloop afgerond kon worden.

Contacts

Rijnenburg Consortium

De verwachte multifunctionele herontwikkeling van Rijnenburgkwartier in Utrecht behelst een oppervlakte van circa 6.400.000 m². Een gecombineerde ontwikkeling van energievelden, duurzame woningbouw van 25.000 appartementen en woningen, bedrijventerreinen en stedelijke (openbaar)vervoeroplossingen. Hemwood adviseerde de partners en eigenaren van dit project, verenigd in het Rijnenburg Consortium.

Contacts

Multi Corporation

De aankoop van drie winkelcentra in Nederland door Multi Corporation van Blackstone als fund manager. De winkelcentra zijn Valkenstaete in Valkenswaard van circa 5.000 m², Scheldeplein in Vlissingen van circa 8.000 m² en Veestraat in Helmond van circa 5.000 m². Hemwood adviseerde bij de aankoop en begeleidde de transactie.

Contacts