Over ons

Focus op optimale samenwerking

Alle juridische facetten van het vastgoed willen wij kunnen aanbieden aan onze cliënten. Dat kan een advies zijn over een specifiek aspect, maar ook een integrale aanpak van een transactie of een gebieds- of projectontwikkeling. Om dat goed te kunnen doen, is Hemwood in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een divers team met complementaire expertises in vastgoedrecht. Indien het belang van de zaak dat vergt, kunnen we snel schakelen door gebruik te maken van elkaars expertise. Altijd met een focus op het behalen van het beste resultaat.

We zijn gericht op een langdurige samenwerking en relatie met onze cliënten. Wij willen weten wat onze cliënten bezig houdt om daar op in te kunnen spelen bij de juridische vraagstukken. Dankzij onze kennis van en ervaring in de markt, hebben we uitstekende banden met andere stakeholders zoals overheidsorganen. Ook die relaties dragen bij aan een optimale samenwerking.

 

Helder en transparant

De lijnen zijn kort, de teams effectief. De betrokken partner houdt de kwaliteit en omvang van het werk scherp in de gaten. Wij hechten veel waarde aan transparantie. In ons werk en ook wat onze offertes en declaraties betreft. We maken voor iedere zaak heldere afspraken over de kosten, het team en de timing.

 

 

NETHERLANDS > ENVIRONMENT AND PLANNING TIER 2

 

Real estate-focused firm Hemwood receives praise for its ‘very proactive and competitive‘ environment and planning team, which provides advice on real estate transactions and projects.