Elsbeth Meijboom

Toegevoegd notaris

Elsbeth Meijboom is sinds 1 september 2022 als kandidaat-notaris werkzaam bij Hemwood als onderdeel van het notariële team. Zij is in 2008 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in notarieel recht; sindsdien ook als kandidaat-notaris werkzaam en sinds 2012 waarnemingsbevoegd.

Voordat Elsbeth zich bij Hemwood aansloot heeft zij bijna 8 jaar bij DLA Piper als kandidaat-notaris gewerkt waarbij haar werkzaamheden voornamelijk gericht waren op projectontwikkeling en transacties. Daarvoor heeft zij als kandidaat-notaris bij notariskantoor Brummelhuis gewerkt waar zij veel ervaring heeft opgedaan ten aanzien van onder meer (woning-)bouwprojecten.

Elsbeth is gespecialiseerd in vastgoedrecht in het bijzonder in het begeleiden van beleggers en ontwikkelaars bij (grootschalige) multifunctionele (her-)ontwikkelingsprojecten en de daarmee verband houdende vastgoedtransacties. Zij adviseert onder andere over alle aspecten ten aanzien van erfpacht, opstal, splitsing in appartementsrechten en het structureren van alle facetten van multifunctionele complexen en de daarmee gemoeide contractvorming. Haar kennis en ervaring is veel breder dan alleen de notariële kant van projectontwikkeling waardoor ze bij ieder project goed overzicht kan houden en de verschillende aspecten van een ontwikkeling met elkaar kan verbinden.