Eefje van Bommel

Advocaat | Partner

Eefje van Bommel rondde haar studie Nederlands Recht in 1999 af aan de Universiteit Utrecht. Van 2000 tot 2008 werkte Eefje als advocaat bij Boekel de Nerée. Gedurende die jaren volgde zij in 2003 en 2004 de post doctorale opleiding Omgevingsrecht aan de Grotius Academie van de Katholieke Universiteit Nijmegen. In 2009 heeft Eefje de postdoctorale opleiding Master of Real Estate (MRE) aan de Amsterdam School of Real Estate met succes afgerond.

Eefje adviseert en procedeert op het gebied van het omgevingsrecht en bestuursrecht, met een bijzondere specialisatie in complexe binnenstedelijke herontwikkelingen, retailprojecten, hotels en kantoren, milieurecht, vergunningverlening, grondexploitatie en handhaving. Regelmatig publiceert Eefje over de deze onderwerpen. Daarnaast vervult zij aantal docentschappen, onder andere aan de Amsterdam School of Real Estate, de Radboud Universiteit Nijmegen en voor WoltersKluwer.

Eefje is lid van de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten, de VAR Vereniging voor Bestuursrecht en de Vereniging voor Milieurecht. Tevens is zij lid van de Royal Institution of Chartered Surveyors (MRICS). Daarnaast is Eefje bestuurslid van de AAAMRE en hoofdredacteur van Masterclass, een uitgave van de ASRE. Tot 2011 was Eefje bestuurslid van Young ULI (Urban Land Institute).