Su Chun Lin

Advocaat

Su Chun is afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht (Nederlands recht). Zij is sinds 2012 als advocaat werkzaam (eerst bij Höcker, later bij Florent) en heeft daarbij diepgaande kennis en ervaring opgedaan in de vastgoedpraktijk, die zij ook heeft gecombineerd met de insolventiepraktijk.

Su Chun Lin heeft ruime kennis en ervaring in het adviseren in en het begeleiden van vastgoedtransacties, de aan- en verkoop van vastgoed, en vastgoedcontracten bij transformaties en renovaties. Zij is betrokken geweest bij de afwikkeling van verschillende vastgoedportefeuilles in omvangrijke en spraakmakende faillissementen.

Su Chun heeft in 2018 de specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) succesvol afgerond. Zij is lid van de VHA, en gespecialiseerd op het gebied van het huurrecht met een focus op commercieel huurrecht. Zij publiceert regelmatig in het tijdschrift Huurrecht in Praktijk van SDU (HIP) en in het onlineblad Journaal Huur & Verhuur van SDU (JHV). Su Chun spreekt – naast Nederlands en Engels – Mandarijn-Chinees.