Elisabeth Bergman

Kandidaat-notaris

Elisabeth is in 2020 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in notarieel recht en is vanaf dat jaar werkzaam in het notariaat. In 2024 heeft zij de beroepsopleiding notariaat afgerond en is sindsdien waarnemingsbevoegd. Voordat zij bij Hemwood begon, heeft zij bijna 4 jaar gewerkt als kandidaat-notaris bij DLA Piper. Daar lag haar focus voornamelijk op transacties en projectontwikkeling, waar ze veel ervaring heeft opgedaan.

Bij Hemwood maakt Elisabeth deel uit van het notariële team en richt zij zich op vastgoedrecht. Ze adviseert beleggers en ontwikkelaars bij (her-)ontwikkelingsprojecten en vastgoedtransacties. Elisabeth behandelt juridische aspecten zoals erfpacht, opstal, splitsing in appartementsrechten en de structurering van multifunctionele complexen.

Met haar kennis en ervaring weet zij bij projecten een goed overzicht te behouden en de verschillende aspecten met elkaar te verbinden. Elisabeth streeft ernaar cliënten praktisch advies te geven, zodat zij hun projecten effectief kunnen realiseren. Ze is een betrouwbare partner in het notariële proces, met oog voor zowel de juridische details als het grotere geheel.