Sharmayne Rog

Notarieel Paralegal

Sharmayne Rog is sinds 1 juli 2022 werkzaam bij Hemwood en maakt als notarieel paralegal onderdeel uit van het notariële team. Zij heeft HBO-Rechten gestudeerd aan de Hogeschool Leiden en is in 2011 afgestudeerd. Vervolgens heeft zij in 2016 de klerkenopleiding van de Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat met succes afgerond.

Voordat Sharmayne zich bij Hemwood aansloot heeft zij bijna 11 jaar bij DLA Piper gewerkt, waar zij is begonnen als secretaresse en in 2015 met veel enthousiasme de stap heeft gezet naar notarieel paralegal.

Sharmayne heeft een brede ervaring in de notariële vastgoedpraktijk en heeft sterke affiniteit met IT toepassingen die het notariële werk efficiënt maken. Die toepassingen zet ze doelmatig in bij DD onderzoeken en het in kaart brengen van alle kadastrale bijzonderheden maar ook bij kadastrale preceelvorming en transacties met grotere portefeuilles. Haar efficiënte IT gedreven aanpak komt ook goed van pas bij projectontwikkeling en uitponding projecten waarbij ze koopovereenkomsten en leveringsakten zelfstandig voorbereidt en samen met de rest van het notariële team tot een goed einde brengt.